Hirdetés

World of Warcraft: Shadowlands és Immortals: Fenyx Rising - ezzel játszunk a hétvégén

|

Még van pár napunk, mielőtt befutna az év talán legjobban várt játéka, ezért igyekszünk kihasználni minden percet.

Hirdetés

De ne legyünk igazságtalanok, a Cyberpunk 2077-től függetlenül is könnyű most elfoglaltságot találni az őszi/téli szezon eddigi címeinek hála. Vannak köztünk páran, akik már sokadik alkalommal engednek a World of Warcraft csábításának, és visszatérnek Azeroth földjére. Apropó, látta valaki Huntert?

Hirdetés

mazur - Igazából mindegy, hogy mit válaszolok, mert HP jó eséllyel úgyis átírja arra, hogy "Majd akkor játszok bármivel, ha leadtam a Demon's Souls tesztet." Aztán attól függően, hogy mennyit kések, lehet hogy lesznek ott még egyéb beismerések is tőlem.

Paca - Két elmaradásomat fogom pótolni elsősorban: nekiállok a Ghostrunnernek, valamint belerakok pár órát a Hot Pursuit Remasteredbe. Jövő héten már jön az Immortals: Fenyx Rising, ami nagyon érdekel, aztán meg ugye kénytelen leszek átadni a lelkem a CD Projekt RED-nek. 

Csirke - Az Immortals Fenyx Risingot pörgetem ezerrel, hogy időre elkészüljek a teszttel. Bőven akad benne tennivaló, szóval mozgalmas hétvégének nézek elébe. 

Kaci - Nagyon remélem, hogy a hétvégén végre lesz egy kis időm játszani a Shadowlandsszel, mert már mindenki 60-as, én meg be se tettem a lábam az új területre. Szomorú is vagyok emiatt, de ami késik...

Szada - Komoly tartalmi frissítést kapott a Port Royale 4, arra fogok rápillantani PC-n, valamint folytatom a Wasteland 3 végigjátszásomat is Xbox Series S-en, mert az inXile szerepjátéka úgy játszatja magát, mintha nem is létezne más. Ezt jelöltem egyébként az év játékának a Steamen, valamint a Chicken Police-t is ajánlottam a legjobb látványvilág kategóriában.

Szabi - A Cyberpunk 2077-ig már a bakancslistát takarítgatom. Belekezdtem a Bloodborne-ba, hogy az általános műveltségemen súlyos hiátusként tátongó Soulslike műfaj alapvetéseivel is haladjak valamelyest. A játékmechanikák egyszerűen zseniálisak, de a narratíva szinte teljes hiánya számomra nagyon fájó, pláne azért mert ez a világ egyébként nagyon érdekelne.

Kivi - Ezúttal nem nagyon foglalkoztam a különböző Black Friday leárazásokkal, a Cyberpunk 2077 megjelenéséig úgyse vetem bele magam több időt igénylő játékba. Az Epic Games Store-ban viszont behúztam az ingyenes Mudrunnert, amit korábban még nem próbáltam, így többnyire ezzel ütöm majd el az időt hétvégén az NBA 2K21 új szezonjának kihívásai mellett.

Chava - Nekifutok másodjára is az Observernek, amit köztük szólva a Bloober Team eddigi legjobb játékának tartok. Kíváncsi vagyok hogy sikerült-e érdemben kibővíteniük a fejlesztőknek a megszépített kalandot, mely cyberpunk miliője miatt tökéletes előétel a december 10-én érkező főfogás előtt.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)