Hirdetés

World of Warcraft - szervezett politikai tüntetés!

|

Már a WoW világába is begyűrűzik a politika: Ron Paul amerikai republikánus elnökjelöltért tüntettek Ironforge-ban!

Hirdetés

Igen, jól olvastátok, és nem kell a megnézni a Windows naptárat: nem áprilisi tréfa az eset, hanem tényleg megtörtént! A „Szavazz Ronra!” /y-vel pirosban kiírt kiáltásokat skandáló jól szervezett, békés tömeg tegnap este 8:30 körül összegyűlt és Ironforge-on (illetve még Stormwinded és Westfallon is) keresztülvonulva támogatta az amerikai elnökjelöltet. Az USA-ban állítólag az Internet-felhasználók körében rendkívül népszerű ez az egyszerre konzervatív és liberális elveket is valló politikus (aki részletesebben is kíváncsi rá, az ITT olvashat róla.) A felvonulók még odáig is elmentek, hogy külön az esemény kedvéért megalakított politikai felhangú guildekbe léptek be és szándékosan olyan tabardokat készítettek, amelyek a republikánus párt logójára hasonlít.

Az eseményt a nézelődők általában véve pozitívnak, vagy mulatságosnak tartották és csak páran írták be a /spit (köpködés) nem túl kedves, ám a WoW-ban gyakran használt „emote-ját” (hangulatot kifejező játékbeli „gesztust”). A lag (az érintett szerverek „belassulása”) természetesen felütötte rút fejét (tekintettel a nagy tömegre), de a szerverek azért nem omlottak össze…

Hogy szerencsés-e a valós politikát a WoW világával keverni, az érdekes kérdés – mindenesetre a gumibotozó rendőröket, a széttört autókat, vagy a felvonulók után maradt papírhulladékot így legalább megúsztuk… Az igazán mulatságos mindenesetre az lett volna, ha hirtelen megjelenik egy demokrata érzelmű horda tömeg, és a nekiront a tüntetőknek…

 

media.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)