Hirdetés

World of Warcraft - Ulduar trailer

|

Megérkezett végre a hivatalos Ulduar trailer, egyenesen a Blizzardtól.

Hirdetés

A World of Warcraft legújabb kiegészítője már egy ideje a piacon van, és bizony legalább olyan népszerű, mint elődei voltak. Játékosok milliói logolnak nap mint nap, hogy a következő raidere összefarmolják a cuccot. A Wrath of the Lich King mondjuk hála istennek már a casual gamereknek is kedvez, így aki nem csak raidelni, hanem esetleg csak simán játszani szeretne az is jól érzi magát. Sokak szerint a Lich King túlságosan is casualra sikeredett, és az igazi HC guildek nem egészen két hét alatt kipörgették heroicban is az összes instát. Nekik igazán jó hír, hogy a következő patch már tartalmazza az új, kőkemény 25 fős instance-ot, Ulduart. Hogy ott mire is számíthatunk pontosan, alant megtekinthetitek. Még a végén nekem is be kell majd fizetni megint, pedig lassan fél éve hősiesen önmegtartóztatok.

 

wowuldun.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)