Hirdetés

World of Warcraft - segítség a színvakoknak

|

A nemsokára érkező World of Warcraft frissítéssel rengeteg új funkció kerül majd a játékba, például a színvakokat segítő beállítások is.

Hirdetés

A World of Warcraft: Warlords of Draenor 6.1-es frissítése nem csak selfie kamerát hoz majd Azerothra, de a színvak játékosok életét is megkönnyíti majd egy kicsit.

Bekerül három színvak szűrő (protanopia, deuteranopia, és a tritanopia), és olyan tooltip kiegészítések, melyek segítenek színek nélkül is tájékozódni a játékosoknak. “Például, amikor az egérrel rámutatsz egy epik vagy ritka tárgyra, akkor annak a neve lilával vagy kékkel van színezve” - írta a Blizzard a mai bejelentésben. “Az UI Colorblind Mode bekapcsolásával a tooltip is kiegészül Ritka vagy Epik feliratokkal a könnyebb tájékozódás érdekében.”

“Azok a játékosok, akik a színek miatt nem tudják megkülönböztetni az ellenséges vagy baráti karaktereket azoknak a frissítés után extra információval egészülnek ki a leírások.” A World of Warcraftban (és a legtöbb online játékban) különböző színekkel különítenek el sokféle információt, ami tök jó, ha látod a színeket. Jó tudni, hogy a Blizzard tesz valamit azokért is, akik nem.

A World of Warcraft: Warlords of Draenor 6.1-es frissítést jelenleg a PTR szervereken tesztelik, érkezésének pontos dátuma jelenleg még nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)