Hirdetés

World of Warcraft: Warlords of Draenor - most lemegyünk alfába

|

A Blizzard online szerepjátékának következő kiegészítője az alfa státuszba lépett, így a barátok és családtagok már ki is próbálhatják.

Hirdetés

Egy Battle.net posztban közölte a Blizzard a jó hírt. A World of Warcraft: Warlords of Draenor alfa státuszba lépett, amit néhány szerencsés már ki is próbálhat. A Blizzard felhívta a figyelmet arra, hogy a játék jelenleg a fejlesztés egy nagyon korai fázisában van, így rengeteg lehetőséget még ki sem lehet próbálni.

„A kiegészítő tartalmának csak egy nagyon kis részét próbálhatjátok ki az első fázisban. Rengeteg lehetőség, mint például a Garrisonok, egyelőre nem lesznek elérhetőek. A teszt korai fázisa segít nekünk előkészíteni a bétatesztet, amire majd több játékost meghívhatunk” - szól a közlemény. Egy meglehetősen nagy technikai változtatás, hogy az eddigi MPQ fájl formát lecserélik a CASC-ra. Ez a változtatás a Warlords of Draenor előtti utolsó frissítéssel mindenkinél élesedik majd.

Az új forma segít megelőzni a telepítés közbeni hibákat, növeli a játék sebességét, gyorsítja a frissítések telepítését, kijavít hibákat a kliensben, javítja az adat stream lehetőséget, és biztosítja a helyet a jövőbeli tartalmaknak. Ha részt akartok venni a tesztelésben, itt regisztrálhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)