Hirdetés

World of Warcraft: Warlords of Draenor - a héten már mehet a repülés

|

Eltartott egy darabig, de aztán a Blizzard beadta a derekát: különleges feltételekkel ugyan, de nemsokára lehet már használni a repülő hátasokat.

Hirdetés

A World of Warcraft: Warlords of Draenor az induláskor nem engedélyezte a repülést. A szárnyas jószágainkkal maximum baktathattunk, és sokáig úgy tűnt, hogy ez így is marad. Szerencsére azért a Blizzard nem olyan kőszívű.

A héten megérkezik 6.2.2-es javítás, ami engedélyezi a repülést, de csak azoknak, akik teljesítenek egy adott achievementet. A lényeg az, hogy a játékosok a földön beutazzanak és felfedezzenek mindent, amit Draenor csak kínálhat, és utána szabad a pálya az alt karaktereknek is. Hogy mit és hogyan kell teljesítenetek a repkedéshez, azt a lenti videó elmagyarázza.

Nektek mennyire hiányzott a repülés a Warlords of Draenorban? Szerintetek lesz hasonló megkötés a Legion esetében is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)