Hirdetés

WoW: WotLK - Éjszakai nyitóparti

|

Nem kis ünnep lesz a WestEndben, mikor elérhetővé válik a Wrath of the Lich King. Erről a CD Projekt gondoskodik.

Hirdetés

Elfogtunk egy levelet! Átolvasva szembesültünk vele, hogy nagyon fontos információk vannak benne, így inkább megosztanánk veletek is. Bocs hogy nem tudok többet hozzá fűzni, de épp jelmezt varrok. Sorry.

"A CD Projekt szeretettel meghív Téged a minden rekordot megdöntő World of Warcraft online MMORPG várva-várt második kiegészítőjének, a Wrath of the Lich King-nek Magyarországi éjszakai premierjére! A rendezvény helyszíne és időpontja:

2008. november 12., 22 óra, Media Markt WestEnd WestEnd City Center
(Váci út 1-3, bejárat a Lehel tér felől)

A kiegészítő értékesítése pontosan éjfélkor kezdődik, de 22 órától számtalan verseny, izgalmas játék, meglepetések és fellépők várják a látogatókat, valamint rengeteg, a CD Projekt által felajánlott nyeremény talál gazdára az est folyamán, tehát érdemes korán érkezni. A rendezvény során fellép a CD Projekt virtuális csapata, a „Rock & Rule", illetve egy, a Showder Klub-ból ismert stand-up komédiás is tiszteletét teszi.

Az est folyamán emellett megrendezésre kerül Magyarország első Warcraft jelmezversenye. A jelmezversenyre nevező, és jelmezben érkező összes játékos ajándékot kap! A jelmezversenyre - egy előzetes regisztráció során - a kosztümről készült fényképpel és a személyes adatok (név, e-mailcím, telefonszám, jelmezen megjelenített karakter) megadásával lehet jelentkezni a gergely.csordas@cdprojekt.hu címen, legkésőbb 2008. november 10-én délig.
A kosztümverseny fődíja egy igazi Frostmourne replika!

 

kard.jpg

A kosztümverseny győztesét egy szakmai zsűri válassza ki, amely a magyar Warcraft fanoldalak készítőiből, a CD Projekt munkatársaiból, és egy jelmeztervező-stylistból áll.
Ha szeretnél hozzájutni az elsők között a World of Warcraft legújabb kiegészítőjéhez, és nem szeretnél órák hosszat az utcán unatkozva ráhangolódni Northrend fagyos hidegére, akkor itt a helyed!
A további programokkal kapcsolatos híreket az eseményig folyamatosan a hivatalos magyar World of Warcraft fansite-on, illetve a CD Projekt weboldalán hozzuk nyilvánosságra."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)