Hirdetés

World of Warplanes - új játékmódokkal szerezhetsz menő gépeket

|

Ha unjátok már a szokásos röpködést, akkor is érdemes lesz benézni a WoP-ba a következő néhány hétvégén. Új esemény vette kezdetét, amivel együtt izgalmas játékmódok is érkeztek.

Hirdetés

Március 2-án, tehát holnap válik játszhatóvá a World of Warplanes Invasion játékmódja, amihez különböző küldetések is tartoznak. Ha minden Invasion és Attrition küldetést teljesítetek, akkor megkaphatjátok a játék két legújabb szörnyetegét.

Hirdetés

Addig viszont rengeteg meccs vár rátok. Az Invasion holnaptól lesz elérhető és egészen vasárnap estig fut. Az új játékmód során a pilóták két csapatra oszlanak: támadókra és védőkre. A védőknek a kijelölt területüket kell védelmezniük, míg a támadóknak adott idő alatt el kell foglalniuk azt. Külön nehezítés, hogy a csapatok limitált életet kapnak, így nem lehet csak viccből kamikaze akciókkal szórakozni.

Az Attritionben szektorok irányítását kell átvenni, és ellenséges gépeket kell szétlőni. Minél több szektort irányít egy csapat, annál komolyabb problémát fog jelenteni az ellenfeleknek egy-egy gép elvesztése. Ez a móka jövő hétvégén fog beindulni.

Az új módokhoz új pályák is jöttek, így tényleg érdemes lesz kipróbálni mindkettőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)