Hirdetés

World of Warplanes - új német bombázókat kaptunk

|

A repülőket bejelentő trailerhez egy német thrash metál zenekar, a Kreator szolgáltatta az aláfestést.

Hirdetés

A Wargaming gondoskodik arról, hogy mindig legyen valami újdonság a World of Warplanes-ben. Két éve az Update 2.0-val az addigi legizgalmasabb frissítését kapta meg a játék, tavaly többek között az Iron Maiden kabalája is bekerült, idén pedig a felhozatal bővült újabb vasmadarakkal. 

Hirdetés

Mostantól német bombázók újabb kollekciója szeli a World of Warplanes virtuális egét, ugyanis csatlakozott a küzdelemhez a dupla gépfegyverrel felszerelt Junkers Ju 288 A (Tier VII), a rengeteg bombát hordozó Junkers Ju 288 C (Tier VIII), az 1 tonnás robbanótöltetekkel felszerelt Junkers Ju 287 (Tier IX) és a még ezeknél is halálosabb Junkers EF-131 (Tier X). Mind a négy repülő létezett a történelem során, noha egyikük sem jutott tovább a prototípus-fázisnál. A fémszörnyek bemutatása érdekében a Wargaming egy német thrash metál banda, a Kreator segítségével készített egy gameplay videót, amelyben felcsendül a zenekar "Lion with Eagle Wings" című szerzeménye: 

Ti játszotok még a World of Warplanesszel? Visszanéztek a bombázók kedvéért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)