Hirdetés

World of Warplanes - zárt béta indul május végén

|

Az új, légi csatározós, multis játék élvezete eddig csak viszonylag kevés alfa teszternek jutott, azonban ez hamarosan megváltozik.

Hirdetés

A Wargaming.net ugyanis bejelentette, hogy a World of Warplanes az eredményes alfa tesztelés után május 31-én zárt béta állapotba lép. 

Az alfa február 23-a óta tartott, s több ezer játékos vett részt benne rengeteget segítve a fejlesztők munkáját. 

"Boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük a következő nagy World of Warplanes napot, amely május 31 lesz" - nyilatkozta Alex Zezulin, a játék project-vezetője. - "AZ alfa tesztelőinknek köszönhetően a játék napról napra jobban néz ki, és reméljük, a zárt béta résztvevői is legalább ennyivel járulnak majd hozzá a játék fejlesztéséhez, mint az alfát tesztelő társaik."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)