Hirdetés

World of Warships - ma indul a béta, új trailer jött

|

Aki már nagyon szeretne kihajózni, ma jól figyeljen: indul a World of Warships béta, és kaptunk egy látványos új videót is.

Hirdetés

A Wargaming.net a World of Tanks és a World of Warplanes után a tengerre visz minket a World of Warshipsben, és amit eddig láttunk, az egész bíztató.

Néhány szerencsés mától saját szemével láthatja, hogyan képzeli el a csapat a vizi hadviselést, ma ugyanis (egyelőre nem tudni, pontosan hánytól) indul a World of Warships béta, melyben azok vehetnek részt, akik jelentkeznek a zárt bétatesztre, és közülük sem mindenki. A jelentkezési űrlapot szintén ma aktiválják, és egy bizonyos idő után lezárják, így érdemes gyakran figyelgetni a játék hivatalos oldalán lévő aloldalt.

Azoknak is jó hír, akik végül nem jutnak be, hogy mostantól nincs titoktartási szerződés, bárki bármit posztolgathat kedvére, úgyhogy elözönlik a netet a gameplay videók, vélemények. A World of Warships megjelenés becsléseink szerint a nyáron, de legkésőbb ősszel várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)