Hirdetés

Végleg bezár a Worlds Adrift

|

A kalózos MMO végleg bezárja kapuit, de minden vásárlónak visszatérítést és a zárásig teljesen ingyenes mókázást garantálnak.

Hirdetés

Egy online világ bezárása mindig szomorú esemény. A fejlesztőknek szomorúan ki kell húzniuk a kábelt egy szeretett projekt alól, a játékosoknak pedig meg kell válniuk valamitől, amibe megannyi órát beleöltek (akármilyen kevesen is vannak). Ezúttal a Worlds Adrift fejlesztői ültek kamerák elé, hogy elmondják a rossz hírt. A Bossa kalózos MMORPG-je sajnos nem tudta behúzni azt a tömeget, ami szükséges lenne egy ilyen volumenű játék életben tartásához és fejlesztéséhez.

Hirdetés

Mindenki, aki a Steamen megvásárolta a játékot az teljes visszatérítést kap, a játékban vásárolt prémium fizetőeszköz árával együtt. A tárgyakat mindenki megtarthatja a szerverek leállásáig. A Founders csomag tulajdonosai mind kapnak 1-1 példányt az I Am Breadből és a Surgeon Simulatorből, és amíg a szerverek pörögnek, addig minden kozmetikai kiegészítő ingyen behúzható a játékbeli boltból. 

A nagy ambíciókkal indított projekt sosem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, és már soha nem is fogja. A szolgáltatás leállítása előtt a fejlesztők egy nagy End of the World partit fognak rendezni, aminek pontos dátuma még nem ismert, de valamikor júliusban lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)