Hirdetés

WorldShift bejelentés

|

A Black Sea Studios bejelentette új játékát, amelyet a WorldShift névre kereszteltek, és az RPG ringbe kíván beszállni.

Hirdetés

A játék a föld sötét jövőjében fog játszódni. Lényegében egy hatalmas meteor, melyet Shard Zero-nak kereszteltek, becsapódott a földbe és egy járványszerűséget (Plague) indított el, ezzel elpusztítva a civilizációt. A játék ez után a becsapódás után játszódik pár ezer évvel. Lényegében három játszható oldal lesz, ezek az emberek (Human), a törzsek (Tribes), és egy kaptárnak (The Hive) keresztelt idegen faj lesz. Az ember óriási megavárosokban élnek, és technológiai vívmányaikra támaszkodnak, a törzsek szerény körülmények között élő spirituális harcosok, akiket a Plague megfertőzött, az idegenekről pedig még semmit nem tudni, de nevük alapján feltételezhető valamilyen rovar és/vagy kaptártudat szerű felépítés. A készítők néhány újdonságot is megemlítettek, mint például a kooperatív játékmódok, modifikálható frakciók (hogy ez mit takar, arról még semmit sem árultak el), gyors és egyedi multiplayer játékmenet, valamint úgynevezett relic-ek, és tárgyak, amelyek a játékos single küldetésekért kaphat és találhat a pályákon. Elméletileg a legerősebb relic-eket csak kooperatív játékban kaphatják meg az emberek. A készítők a bejelentés mellé még 9 képet is mellékeltek, és aki részletesebben is kíváncsi a játékra, az katt ide a hivatalos honlapért:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)