Hirdetés

Worms: Reloaded - Nyílt bétateszt Steamen

|

Ha kukacoskodni támadna kedvetek...

Hirdetés

A Team17 azon csapatok sorába tartozik, amelyeket egyetlen játékuk, majd azok folytatásai tettek híressé. Lefogadom itt mindenkinek volt már köze valamelyik Worms játékhoz, ezért van minek örülni.

Mert a februári Worms: Reloaded bejelentés, és a zárt európai bétateszt után most a világ maradék részét is meghívják a megjelenés előtti mókázásra, ami a változatosság kedvéért ismételten a Steam rendszerében veszi kezdetét. Hogy bétakulcsot s ezzel belépést nyerjetek, csatlakoznotok kell Steamen a Worms: Reloaded hivatalos csoportjához, mert csak azok között osztják szét a véges számú kulcsot. További eligazítás a csoport tagjai között hétfőn várható, így még nem késő csatlakozni. Az újra 2D-ben pompázó Worms: Reloaded megjelenési idejéről egyelőre niem közöltek információt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)