Hirdetés

WoW - Az Ítélet Napja!

|

Emlékezetes nap virradt ma ránk. Sőt, ha tovább megyünk, akkor rájövünk, hogy sajnos a Blizzardnak van igaza, amikor kitalálta a ma történt eseménysorozat fedőnevét... Judgement Day. Megszületett az ítélet, a béták hosszú és fáradságos sora lezárult. Nincs más hátra, mint kinyitni a pénztárcákat, abbahagyni az ingyenélősdit, és átadni magunkat a Warcraft világának. Pénteken kezdődik a banzáj, és hogy a Blizzard emlékezetessé tegye a bétateszt végét... ránk szabadította a poklot :) Megérkezett a világba a Lángoló Légió, Stormwind romokban, Ironforge meg inkább temető, mint főváros. Szerencsénkre tapasztalt lesifotósaink (azaz pár lelkes fórumozó, G-San valamint én) megint a helyzet magaslatán álltak, és elkattintottak pár szép képet. Most nem mondom, hogy "A forgatás alatt senki, ismétejük: senki nem szenvedett maradandó sérüléseket", mert... hát mert hazudni nem szép dolog :) S hogy ne csak az ellenfelekről beszéljek, hadd említsem a fergeteges party-t Ironforge-ban, és Stormwindben. Képek az utóbbiról valahol alant. UPDATE: Érdekesség képen még ide illik, hogy a rengeteg szerver közül, az egyiket már 8 körül lekapcsolták. Az ok igen egyszerű: olyan sokan voltunk rajta, hogy már nem bírta szegénykém. Persze a GM-ek se bírták! Ez volt az egyetlen realm, ahol a városnak kutya baja se esett. Akkora tömeg gyűlt össze Stormwind kapujában, hogy szegény démoni seregeknek esélyük sem volt. Szerencsére erről a jeles eseményről is sikerült pár képet lopnunk, melyeket elrejtettünk a többi közt:) /G-San/ (Nem titokzatoskodunk, a nyolcadik képről van szó :) - sHadeS)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)