Hirdetés

WoW Battlegrounds Test!

|

Ahogy anno az amcsi playereknek, most számunkra is lehetővé tette a Blizzard, hogy kipróbáljuk, és élesben teszteljük az 1.5-ös peccsben érkező Battlegrounds rendszert. Talán ez a feature fogja gátat venni a mostanság (Honor rendszer bevezetése óta tapasztalható) esztelen PvP öldökléseknek Crossroads körzetében, aki ezentúl harcolni akar, mars a csatamezőre :) Na szóval, aki letölt innen egy közel 50 megás csomagot (Bittorrent rulez), az indíthat egy új karit magának, überpower cuccokkal meg 60as szinttel. Szóval kell. Leszögezem, hogy mint ilyennél, hatalmas sorra, és lagra kell számítani. Az előbb előttem még 4600an álltak, ami úgy egy, másfél órás sort jelent. Mostanra lement 4589-re, úgyhogy a lepényhal meg utoljára, találkozunk a csatamezőkön!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)