Hirdetés

WoW: Burning Crusade

|

Az idei E3 zárt falai között bemutatták a WoW: Burning Crusade-ot, mely a várakozásoknak megfelelően igen izgalmas lesz. Új fajok, új terepek, tömeges lehetőségek - és ez még csak a jéghegy csúcsa. Lássuk mi is derült ki az elmúlt időszakban!

Hirdetés


Egy két érdekes adat, amit csak sajtón mondtak el, a 2006-os E3 zárt ajtói között:
A repülő mountot cak sajtón mutatták meg, egy Ethereal Dragon lesz, átlatszó fekete, repülni úgy lehet vele mintha úsznál – viszont ha bármi olyan fölé ér, amin a normál mount elfeküdne (pl. hasadék), akkor leszáll (LOL?), a speedje pedig a normál epic 100% lesz.

A Draenei egy űrhajón érkezett az Outlandsról, gyakorlatilag az ő kérésükre indul be a Dark Portal megnyitása, ők indítják be a kiegészítőt.
A kezdőhelyük Darkshore-tól nyugatra lesz egy szigeten, ahol az űrhajójuk lezuhant (ami tök jól néz ki, konkrétan úgy, mint a Crysis-es hajó). A katasztrófa egyik túlélője vagy.


A kapunyitas egy serverwide quest lesz, ezt eddig is tudtuk, viszint azt mondtak, hogy körülbelül olyan hosszóra tervezik időben, mint az AQ kapunyitást (3 hét-2 hónap).

Karazhan tényleg epic challenge lesz, a prezentátor szerint "kábé" 5 óra alatt lehet majd végignyomni, és mutatott egy tök jó csatát, amikor a boss allis és hordás egységekkel sakkozik egy hatalmas sakktáblán, majd ránkuszítja őket...


Naxxramas morzsák
4 szárnya lesz, mint tudtuk, és mindegyik egy adott mágiafajtához fog tartozni, ezért bizonyos mennyiségű rész kell majd minden szárnyhoz (ez nem xar!).
A patch kijövetele utan hasonló lebegő nekropoliszok fognak megjelenni minden város felett, amik egy óriási sugárral (ala ID4) undead hordákat sugároznak le (jaj!).

A pletykák pedig igazak voltak, a frost szárny főszörnye egy frost sárkány lesz, méghozzá az, amelyiket a WCIII: Frozen Throne-ban is lehetett irányítani.


Egyelőre ennyi, de biztosak lehetünk abban, hogy a játék újabb és újabb kiegészítésekkel és lehetőségekkel is bővülni fog – ahogy erre ígéretet tett a prezentáló személyzet.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)