Hirdetés

WoW rajongó - "Eltéritek egy gépet!"

|

Sokan azt hiszik, hogy az interneten arctalanok és ismeretlenek maradhatnak. S hogy senki sem figyeli, mit mondanak. Kéremszépen ez nagy tévedés. Nézzük csak az alábbi esetet...

Hirdetés

Egy 18 éves srác Greenwoodban, Indianában azt hitte, hogy egy játékban egy virtuális avatar mögé bújva azt mondhat, amit akar...

...aztán egyszercsak csöngetett az FBI. Az történt ugyanis, hogy hétfőn hajnalban, a játékban, a cseten a srác azt mondta: "7:30-kor felszállok egy gépre Chicagoban, eltérítem és igyekezni fogok minél több amerikait megölni!". Miután több hasonló kijelentést is tett,  a Blizzard értesítette a hatóságokat, azt jelezve, hogy "komolynak látszik az ügy".

Amikor a zsaruk megjelentek, először a srác azt állította, hogy valaki lenyúlta az accountját, utána később bevallotta, hogy csak egy vicc volt az egész, mert biztos volt benne, hogy a zsaruk TUTI nem jelennek majd meg, és nem kapják majd el ha komoly terrorista fenyegetéseket tesz. A srác tévedett - a zsaruk és a Blizzard (és mindenki más is) figyel. 18 éves srác Greenwoodban, Te az internet egyik legnagyobb idiótája lettél - bár ez is egyfajta "dicsőség".

Figyelem: a srác nem a WoW miatt tette, amit tett - egyszerűen csak elmebeteg idióta. Ti sose legyetek azok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)