Hirdetés

WoW: The Wrath of the Lich King - Novemberben érkezik!

|

Délelőtt még csak szóbeszéd volt, délutánra viszont végre hivatalossá vált a Wrath of the Lich King megjelenési dátuma.

Hirdetés

A délelőtt folyamán röppent fel először a pletyka, hogy a Blizzard várva várt második World of Warcraft expanziója, a Wrath of the Lich King november 13-tól lesz megvásárolható. A szóbeszéd alapját a WoWHead honlapján megjelenő és a Blizzard megbízásából elhelyezett hivatalos reklám biztosította, melynek megerősítésére egészen idáig várt a kaliforniai csapat. Ugyan egyes áruházláncak a 13-tól eltérő időpontot jelöltek meg, most már biztos, hogy az év utolsó előtti hónapjának közepétől indulhatunk kalandtúrára Northrend fagyos, zord vidékein.

wowwrathofthelichking91.jpg
 

A bejelentéssel egyidőben befutottak az első részletek a gyűjtői kiadvány tartalmáról is. Ezen infók alapján biztosra állíthatjuk, hogy az alapjátékon kívül kapunk egy exkluzív in-game petet, Frosy, frost wyrm bébit, egy 208 oldalas "The Art of World of Warcraft: Wrath of the Lich King" könyvet, egy soundtrack CD-t, mely huszonegy nótát rejt majd, egy "Kulisszák mögött" DVD-t, egy egéralátétet, melyen Northrend térképe látható, illetve egy World of Warcraft Trading Card Game March of the Legion starter pakkot, és két exkluzív kártyát. A pakk áráról egyelőre nincs információnk.

Frosty, az exkluzív in-game pet

frosty.jpg
 

WoW:  Wrath of the Lich King dobozkép

wow_box.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)