Hirdetés

WoW: Wrath of the Lich King akció!

|

Ha igazán World of Warcraft fanatikusnak érzed magad, ne habozz! A GameStar megtalálta Neked a legjobb ajánlatot.

Hirdetés

Most nemcsak garantáltan a megjelenés napján kaphatod meg a legújabb, Wrath of the Lich King kiegészítőt, hanem az alábbi kedvezményeket és extrákat is megkapod mellé, ha a shop.worldofwarcraft.hu-ból rendeled:

- Díjtalan házhozszállítás előre fizetés esetén - garantáltan a megjelenés napján!
- Ha előre kifizeted a játék árát, nemcsak ingyen kiszállítjuk és ezzel 990 forintot spórolsz, de mellé küldünk még egy exkluzív posztert is ajándékba, illetve egy GameStar magazint teljes verziós játékkal!
- Klánok számára öt százalék kedvezményt adunk - minimum 10 darabos rendelésnél 5%-ot spórolhat az egész klán!

Arthas csak Rád vár!

arthas.jpg


- Utánvéttel is megrendelhető a Lich King, ám ebben az esetben a kézbesítés nem garantált a megjelenés napján. A kiszállítás díja 990 Ft Magyarország egész területén, a csomag vételára a futárnak készpénzzel fizetendő. A kiszállítás pontos napját a játék megjelenése előtti napokban telefonon egyeztetjük.
- A játék személyesen is átvehető budapesti irodánkban - a megjelenés napján 00:01 perctől 02:00-ig nyitva tartunk! Az átvételről a Lich King megjelenése előtti napokban e-mailben vagy telefonon értesítjük.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)