Hirdetés

Wow: Wrath of the Lich King előrendelési akció újratöltve!

|

Úgy hozta a sors, hogy akadt még néhány WoW: WotLk példány, amit ha sietsz, még kedvezményesen megszerezhetsz

Hirdetés

Figyelem WoW őrültek és fanatikusok! A szinte hiánycikk, World of Warcraft: Wrath of the Lich King Collector's Edition-t most újra előrendelheted, 0 Ft házhozszállítással, mert az Ukrán maffia közbenjárásával utólag 10 darabot tudtunk beszerezni, miután egy hét alatt mind egy szálig elkapkodtátok. (Ukrán barátaink nem akarták elárulni, hogy honnan van, de igazából nem is vagyunk rá kíváncsiak.) Lényeg, hogy van, és újra kedvezményesen rendelheted elő, hogy a megjelenés napján már kalandozhass is Northrend-ben. A korlátozott darabszám miatt viszont csak akkor lehet díjmentesen, a megjelenés napján házhoz szállítani, ha a rendelés során a Pénztárnál előre fizetést választod és október 29-ig át is utalod a teljes vételárat! Erről részletesen a vastagon szedett részben vagyon. Ha pedig tetszik, akkor ITT RENDELHETED ELŐ.

 

wow_lichkingcollectors_lrg.jpg

 

Ha 2008. október 29-ig előre átutalja vagy bankban befizeti a vételárat, átvállaljuk a 990 forintos házhozszállítási díjat! A Pénztárnál válasszon "Kiszállítást futárszolgálattal", illetve a fizetési módnál okvetlen válasszon "Banki előreutalást", majd a "Kedvezményre jogosító kupon" résznél adja meg a wow szót - így ingyenessé válik a szállítás. Az átutalásnál vagy banki befizetésnél okvetlen tüntesse fel a megrendelő nevét és a megrendelés számát, hogy azonosítani tudjuk a befizetést! Bankszámlaszámunk a rendelés utolsó lépésénél látható, de a visszaigazoló e-mail is tartalmazni fogja. A csomagot a hivatalos megjelenés napján napközben viszi a futárszolgálat, előtte még e-mail értesítőt is küldünk. (Amennyiben "Személyes átvételt" választ, irodánk nyitva tart a megjelenés napján 00:01 perctől 02:00-ig, ám a Collector's Edition-t ebben az esetben is csak előre fizetés esetén tudjuk biztosítani!)

Utánvéttel is megrendelhető a Lich King Collector's Edition, ám a korlátozott darabszám miatt a kézbesítés nem garantált a megjelenés napján. A kiszállítás díja 990 Ft Magyarország egész területén, a csomag vételára a futárnak készpénzzel fizetendő. A kiszállítás pontos napját a játék megjelenése előtti napokban telefonon egyeztetjük.

A játék személyesen is átvehető budapesti irodánkban - a megjelenés napján 00:01 perctől 02:00-ig nyitva tartunk! Az átvételről a Lich King megjelenése előtti napokban e-mailben vagy telefonon értesítjük.

 

wlk-500.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)