Hirdetés

WoW: Wrath of the Lich King - Németországban rekordokat döntöget

|

A legnépszerűbb nyugati MMO címét büszkén viselő World of Warcraft második expanziója példátlan sikerre számíthat.

Hirdetés

November 11-én került sor a Wrath of the Lich King nagyszabású bulikkal kísért premierjére, s ha hihetünk a szemünknek, fülünknek, a médiának, vagy épp személyes tapasztalatainknak, akkor a Burning Crusade-et megszégyenítően élénk volt az érdeklődés. A hazai, világszínvonalon megrendezett party eseményeiről már korábban is olvashattatok Gyu tollából, de ha még nem tettétek volna, akár most is pótolhatjátok. Sejthettük, hogy nem csak idehaza lesz felfokozott az érdeklődés a kiegészítő iránt, amit a hét folyamán érkező játékeladási toplisták bizonyára készségesen alátámasztanak majd.

lich03.jpg


Német barátaink az első napon 315.000 példányt kapkodtak el az üzletek polcairól, ami testvérek között is roppant meggyőző szám. A GfK International médiakutató szerint ezzel látványosan sikerült felülmúlni a The Burning Crusade című kiegészítőt, amiből az első napon "csupán" 148.000 példányt vásároltak. Még most is csak pislogni tudok, akár egy fejbe vert fülesbagoly. Amennyiben hozzáfűznivalótok lenne, netán megosztanátok másokkal Northrend felfedezése során szerzett élményeiteket, akkor azt megtehetitek WoW: Wrath of the Lich King témájával bővült fórumunkon.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)