Hirdetés

Wrath of the Lich King - Egy hónap, négymillió kópia

|

Megdöntötte korábban felállított rekordját a Blizzard, egy hónap alatt négymillió értékesített Wrath of the Lich King.

Hirdetés

A World of Warcraft: Wrath of the Lich King november tizenharmadikára időzített megjelenésekor világszerte ezernyi kiszolgálóegység meghosszabbította nyitvatartását vásárlói előtt, hogy mindenki idejében beszerezze a várva-várt második kiegészítőt és már debütálása napján nekiállhasson tesztelni a Blizzard üdvöskéjét. Kicsiny hazánkban nagyszerű éjszakai hepajt csaptatok, erről tanúskodik az oldal hasábjain megjelent videó is. Mint arra előzetesen számítani lehetett, a Wrath of the Lich King jelenleg is számos nációban vezeti a PC-s eladási listákat, valamint ismerjük, milyen rekordokat állított fel eladásaival. A Blizzard statisztikusai ma ünnepélyesen bejelentették, hogy felhasználóik száma már meghaladja a 11,5 millió főt, valamint egyetlen hónap alatt több mint négymillió példány talált gazdára belőle. Ezzel újabb rekordot állított fel az egy hónapban leggyorsabban fogyó PC-s játékok kategóriájában. Mint tudjuk, az előző rekordot a Burning Crusade tartotta.

wrath.jpg


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)