Hirdetés

WRC 2 nyereményjáték a kreatívoknak (frissítve)

|

Szeretnéd a saját munkádat látni egy WRC autón? Akkor Photoshopra fel!

Hirdetés

Ahogyan kommentben tsirche is felhívta rá a figyelmet, hazánk lelkes polgárai kívül esnek azok halmazán, akik a kellően elrejtett részvételi feltételekben fel vannak sorolva, "This prize draw is open only to residents of the UK, Portugal, Sweden, Denmark, Benelux, Italy,
Spain and Czech Republic". Szerintem ezt fordítani sem szükséges, innentől kezdve pedig számunkra mindössze érdekességgel bír a hír. Elnézést kérek azoktól, akik már izzították a Photoshop-ot.

A Black Bean Games bejelentette a Draw 'n Race nevű promót, melyet a FERM Power Tools World Rally Team támogat. A WRC 2 című játékhoz kacsolódó versenyben a cél a FERM World Rally Team WRC autójának festését megtervezni, mely majd Dennis Kuipers Ford Fiestáján fog pompázni a híres Wales Rally GB-n, 2011. november 10-13. között. Mindez jól hangzik, de mindemellett a győztes személyesen csapathatja le magát sárral a Wales Rally-n, ugyanis a nyeremény részét képezi a repülőjegy és a szállás két személyre, a verseny helyszínére.

Ezzel pedig még mindig nincs vége, ugyanis a nyertes pályamű be fog kerülni a WRC 3-ba, mely 2012-ben fog megjelenni. Na kérem, ez a fantasztikus dolog, hogy még a második rész sem jelent meg, de máris a harmadikról beszélünk, melyet szintén bütykölnek. Aki részt kíván venni a megmérettetésben, annak el kell látogatni a www.wrcthegame.com oldalra, és regisztrálni. Ezt követően direktben kapcsolódhatsz a Draw 'n Race oldalára, ahonnan letöltheted a Photoshop fájlt, mely szükséges az érvényes nevezéshez. A legjobb harminc versenyző sem marad jutalom nélkül, ők a FERM Power Tools csomagját kapják. Igaz, hogy a verseny szeptember 9-én kezdődött és október 9-én zárul, de talán még nem késő nekikezdeni a munkának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)