Hirdetés

WRC 5 - közel a megjelenés, talán nem lesz tragédia

|

A Kylotonn Games idén egyszer már elásta magát, reméljük a WRC 5-tel sikerül kimásznia a sárból. Azt legalább már tudjuk, mikor jelenik meg.

Hirdetés

A WRC sorozat már a Milestone kezében sem tündökölt igazán, hasonlóan középszerű volt, mint a fejlesztőcsapat más játékai.

A WRC 5 azért jobban néz ki, mint a Motorcycle Club, ami még most is kísért álmaimban, de a Kylotonn Games korábbi munkáit elnézve azért van okunk félni. Mindenesetre a Bigben Interactive ma bejelentette, hogy a játék október 16-án jelenik meg világszerte, tehát kb. egy hónap múlva kiderül, hogy a hangzatos ígéretek mögött milyen játék áll. A csapat dinamikus időjárást és változó napszakokat, deformálódó és koszolódó járműveket, pályaszerkesztőt ígér, valamint azt, hogy a fizikai motor realisztikus kezelést biztosít minden felületen. Tényleg én leszek a legboldogabb, ha a játék jó lesz, de inkább érjen pozitív meglepetés, mint csalódás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)