Hirdetés

WRC 9 gameplay hangol minket a rally játékok szenvedélyére

|

A WRC 9 fejlesztői most először mutatták meg a játékmenetet, bár ez még nem a végleges változatból származik.

Hirdetés

Március végén pozitív híreket kaptak azok, akik szeretik a virtuális ralikat, ugyanis kiderült, hogy a KT Racingnek és a Naconnak köszönhetően 2020-ban is új résszel bővül a FIA World Rally Championship lincenccel rendelkező versenyszéria, amely további két évig még biztosan így is fog maradni. Most megérkezett a WRC 9 legelső gameplay videója, amely még az alfa változat állapotát tükrözi, ugyanakkor kedvcsinálónak tökéletes.

Hirdetés

Általa belekukkanthatunk a legújabb rész fejlesztéseibe, mint amilyen a karriermód továbbfejlesztett játékmechanikái vagy éppen a csapat fejlődésének új lehetőségei. A korábbi epizódokhoz képest egyébként több új esemény is bekerül a felhozatalba, mint a kenyai, a japán és az új-zélandi rali, valamint több klasszikus autót is irányíthatunk majd. A WRC 9 gameplay trailer Új-Zélandra kalauzol el minket:

A WRC 9 megjelenés szeptember 9-én várható PC-re (Epic Games Store-ra), PS4-re és Xbox One-ra, később pedig Nintendo Switch-re, PS5-re és Xbox Series X-re is megérkezik majd. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)