Hirdetés

WWE 2K18 - új előzetessel ünnepeljük a megjelenést

|

A WWE 2K18 launch trailere végigvezet bennünket a játék összes fontos újításán.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán megjelent a WWE 2K sorozat legújabb része, ennek örömére pedig egy új trailerrel kedveskedtek az alkotók. 

Hirdetés

Az ígéretek szerint bizony ez lett a valaha készült legélethűbb WWE játék, ahol már nem csak a ringben bunyózhatunk, hanem a színfalak mögött is mászkálhatunk saját karakterünkkel. Persze az általunk kreált bunyóson kívül is bőven lesznek a WWE 2K18-ban WWE és NXT sztárok, közel 200 kemény legény és díva közül válogathatunk. 

Az alábbi előzetes szépen felsorolja, mennyi izgalmas újítást rejt a legújabb WWE 2K epizód.

WWE 2K18 PC-re valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra jelent meg tegnap. Valamikor még ebben az évben számíthatunk a switches változat megjelenésére is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)