Hirdetés

WWE 2K18 - Switchen is mehet a pankráció

|

A kiadó kosaras sorozatához hasonlóan a WWE 2K18-cal is játszhatunk majd útközben, az idei rész Nintendo Switchre is érkezik.

Hirdetés

Egyelőre nem sok, PS4-en és Xbox One-on is elrajtoló AAA játékról tudjuk, hogy jönne a Nintendo Switchre, a 2K Sports viszont az elsők között erősítette meg, hogy az idei kosaras játékát kiadja a hibrid konzolra. Ehhez hasonlóan a pankráció csúcsligáját feldolgozó sorozata is a tavasszal kiadott konzolra látogat.

Hirdetés

Mivel a WWE 2K18 az igazi pankrációhoz hasonlóan legalább annyira szól a showról, mint a sportteljesítményekről, a hordozható portot is külön trailerrel jelentették be, sőt, a borító sztárja, Seth Rollins hozta el a jó hírt. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a feature-öket, vagy éppen a motort tekintve lesz-e különbség a Switchre és a többi platformra érkező változatok között - ahogy a FIFA esetében például kettéválasztották a két vonalat -, ahogy a megjelenési dátum kapcsán sem kaptunk konkrétumokat. Abban viszont szinte biztosak lehetünk, hogy a helyi többjátékos módok tekintetében jól fog teljesíteni a Nintendo gépe.

Ti mekkora eséllyel választanátok egy multiplatform játék Switch változatát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)