Hirdetés

WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger - Az évszázad párbaja!

|

A történelem két emblematikus páncélosa csap össze a Lighthouse Interactive második világháborús szimulátorában.

Hirdetés

Az eredetileg az orosz IDDK kiadó és G5 fejlesztő koprodukciójában készülő tankszimulátor 2008 első negyedévében érkezik PC-re. Az egész Európát felölelő disztribúcióról november 26-án írtak alá megállapodást a Lighthouse Interactive-val, a kies holland városkában Haarlemben.
A játék 1944 nyarán játszódik fehérorosz területen. A kurszki csata után ez volt a legjelentősebb, tankokkal vívott ütközet. A belorusz offenzíva során a szovjet erők gyakorlatilag megsemmisítették a német központi hadseregcsoportot, s ezzel elérték az 1941 előtti határokat.
A fejlesztők a Napalm névre keresztelt grafikus motor révén szemkápráztató grafikát, realisztikus fizika és ballisztikát ígérnek. Korabeli fényképek és térképek alapján építik fel a pályákat.
Természetesen a többjátékos élvezetek hívei sem maradnak ki a jóból. Akár 16-an játszhatnak egyszerre egymás ellen, vagy egymás oldalán küzdve.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)