Hirdetés

WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger gameplay tréler

|

Játékmenetet demonstráló videóval kedveskedett a Lighthouse Interactive - IDDK Group - G5 Software trió.

Hirdetés

Az utóbbi számlájára firkanthatjuk fel a WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger névre hallgató tankszimulátort. Első ízben tavaly novemberben számoltunk be a játékról, mely nem tudta tartani idei első negyedéves megjelenését és elcsúszott októberre. A kizárólag asztali rendszerekre beszerezhető produktumban irányításunk alá vonhatjuk az agyonpáncélozott német Tiger hernyót és a gyorsaságáról elhíresült orosz T-34-est. A fejlesztők realisztikus grafikát, történelmi vidékeket és kívül-belül alaposan kidolgozott járműveket toltak Napalm nevű motorjuk alá. Hogy ez mennyire sikerült nekik azt eldönthetjük a mai napon kiadott tréler alapján. Ha további információkra szomjaztok olvassatok vissza egészen tavaly novemberi cikkünkig. A videót letölthetitek a Lighthouse Interactive hivatalos oldalán keresztül. 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)