Hirdetés

X019 - egy livestreammel indít a Microsoft

|

A Microsoft idén is megrendezi a saját, Xbox körül forgó eseményét, amelyen izgalmas bejelentésekre számítunk. Már azt is tudjuk, hogy mivel indul a rendezvény.

Hirdetés

Tavaly Mexikóvárosban kapott helyet az Xbox buli, idén viszont a Microsoft Londont célozza meg, hogy november 14. és 16. között vadonatúj részleteket osszon meg velünk a projektjeivel kapcsolatban (ráadásul a jegyek összegét teljes egészében jótékonyságra fordítják, a SpecialEffect alapítványnak adják). 

Hirdetés

A Microsoft most Twitteren jelentette be, hogy az eseményt egy Inside Xbox közvetítéssel indítja majd, amelynek keretében 12 belsős stúdiók által fejlesztett játékot fognak megmutatni (PC-s és konzolos címeket egyaránt), valamint híreket kapunk a vállalat forradalmi felhő alapú szolgáltatásról, a Project xCloudról is. A streamre magyar idő szerint november 14-én, 21:00-kor kerül sor. 

A korábbi információk alapján egyébként a helyszínen több mint 24 cím lesz kipróbálható, többek között az Age of Empires 2: Definitive Edition, a Battletoads, a Bleeding Edge, a Doom Eternal, a Gears 5, a Microsoft Flight Simulator, a Capcom's Project Resistance és a Star Wars Jedi: Fallen Order is.

Természetesen a friss bejelentésekről azonnal beszámolunk majd itt, a GSO-n is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)