Hirdetés

X-Men: Destiny - Grant Alexander

|

Itt egy újabb karakter a készülő mutáns játékból.

Hirdetés

Az X-Men: Destiny egy alternatív világban játszódik, ahol Xavier professzor már halott, az emberek és mutánsok közti béke pedig darabjaira hullik.

Legutóbb egy miniszoknyás japán lánykát, Aimi Yoshida-t ismerhettük meg, aki mentális képességekkel rendelkezik.

Most pedig itt van Grant Alexander, a fiatal, sikeres amerikai focis kolléga, aki képességeit felfedezve rájön, hogy fontosabb dolgok is vannak a sportnál. A képeket elnézve ő inkább a fizikai erőszakot erőlteti majd, az egyik képen a kezei pedig úgy néznek ki, mintha Alex Mercertől kölcsönözte volna őket.

A játék megjelenésére még idén számíthatunk, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Megvallom őszintén, az X-Men Origins: Wolverine (teszt ITT) után már nem bízok egy újabb X-Men játékban, az remekül sikerült, élvezetes volt, felérni hozzá nem lesz egyszerű (meg ugye az X-Men nem az igazi Wolverine kolléga nélkül).

A legújabb X-Men film, az X-Men: The First Class június 2-án kerül a mozikba, a harmadik rész folytatása helyett pedig egy előtörténetet nézhetünk meg. No sebaj, talán majd a Wolverine 2...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)