Hirdetés

X-Men Origins: Wolverine játék készül

|

Május elején mutatják be a mozik a Rozsomák - újabban Farkas - előtörténetét ismertető filmet, amiből játék is készül.

Hirdetés

A tapasztaltabb játékosok általában komoly fenntartásokkal és óvatos megfontoltsággal közelítenek minden adaptáció adaptációjához, ami nem is csoda, hiszen a múltban szinte kivétel nélkül borzalmasnál borzalmasabb feldolgozásokkal találkozhattunk a gyakorlatban. Elég csak az idei Hulk és Iron Man játékokra gondolni. (Még most is kiráz a hideg.)
Ezúttal viszont némi reményre jogosít fel a fejlesztő "személye", ugyanis az Activision Blizzad tulajdonában lévő Raven Software (Heretic, Hexen, Soldier of Fortune, stb.) kapta a megbízatást, hogy a filmmel egy időben debütáló játékot határidőre leszállítsa. A csapat már bizonyított a képregények feldolgozása terén is, legalábbis mind az X-Men Legends, mind a Marvel: Ultimate Alliance játékokat szórakoztatónak tartottam.

wolverine.jpg


Tehát a srácok újra összeszűrik a levet az X-ekkel, amiből az EGM januári száma szerint egy Ninja Gaiden stílusú hentmészár akcióorgia fog kisülni. Brutális bossharcokra számíthatunk, többek között az első Sentinel robot prototípusát is felapríthatjuk. A Raven srácai emellett különösen büszkék az újabb szintre emelt átvezető animációk minőségére is. Sajnálatos módon nem derült még ki, hogy mely platformokon tervezik kiadni a játékot.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)