Hirdetés

X-Men Origins: Wolverine - Szétszaggat minden rendszert

|

Az Activision elárulta milyen platformokra jelentetik meg X-Men Origins: Wolverine névre hallgató játékadaptációjukat.

Hirdetés

A képregényformában útjára indított fémmunkás a technológiai vívmányoknak és népszerűségének köszönhetően nagyapósan elfoglalta létfontosságú médiabázisait, melyek tetejéről vérfagyasztó üvöltésekkel körített szórakoztatótermékeket potyogtat legnagyobb örömünkre. Következő fehér lepedős feltámadásának 2009-ben lehetünk szemtanúi, mint korábban legépeltük, a filmmel párhuzamosan megérkezik köreinkbe egy játékadaptáció is, igen ugyanabban az évben, ezért érkezhet párhuzamosan. Játékmenetét tekintve különlegességekre nem számíthatunk, elbúcsúzhatunk az adrenalinpumpáló motoros üldözésektől, szöveges kalandelemektől és előtérbe helyezhetjük ellenfeleink húsában polírozandó pengéinket. Az X-Men Origins: Wolverine igazi játékadaptációként szinte minden elérhető platformra megjelenik, megnyugodhattok a képernyő túlsó oldalán lesz Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii, Nintendo DS, PlayStation 2 és PlayStation Portable változat. Az ugyanezen néven kerekedő filmalkotás május elsején kerül bemutatásra, addig várnunk kell Farkas barátunk pixeles kivetülésére. Elnézést a kép miatt, gondoltam elforgatom kilencven fokkal, hogy ne legyen ugyanaz, mint délelőtt, de kihagynám.

wolverine.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)