Hirdetés

X-Men Origins: Wolverine trailer

|

A kézi kamerával készült, ilyen-olyan rendezvényeken felvett borzalmak után megérkezett a film közönségcsalogatója.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt írtunk a Hexen és Heretic játékok trilógiává bővítésével mindmáig adós Raven Software soron következő projektjéről, ami egy Ninja Gaiden-szerű, vérfürdővé változtatott akciójátékot takar. A regeneratív képességekkel, és adamantiummal megerősített csontozattal bíró Rozsomák (kínai ujjfacsarót érdemelne az, aki Farkasra fordította) előéletét feldolgozó játék ihletforrásául az azonos című mozifilm szolgált, s mindkettő május első napjaiban mutatkozik be a nagyközönség előtt. A film egészen pontosan május elsején, s Sztahanov elvtárs nagy bánatára nagyobb érdeklődés övezi már most, mint a munka ünnepét.



Érdekes, hogy eredetileg azt a történetet kívánták feldolgozni, amiben az Ezüst Szamuráj Logan hitvesének életére tör, végül ezt elvetették, s helyette nemezisével, Kardfoggal küzd ismételten életre-halálra. Feltűnik még a porondon Emma Frost, Deadpool, és Silver Fox mellett egy rakat egyéb ismert és kevéssé ismert mutáns is az X-Men univerzumból.
Amennyiben a film sikeresnek bizonyul, az jó eséllyel folytatást szülhet, és Gevin Hood rendező célozgatott rá, hogy a korábban elvetett, Japánban játszódó sztorit dolgoznák fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)