Hirdetés

X018 - kövesd élőben a Microsoft bejelentéseit!

|

Az eddigi leghosszabb Inside Xbox beszélgetéssel, sok bejelentéssel készül mára a kiadó. Ne maradj le!

Hirdetés

A napokban zajlik Mexikóvárosban az X018 nevű rendezvény, mely nekünk leginkább az Inside Xbox miatt érdekes.

Hirdetés

A műsor itthoni idő szerint este 10-kor veszi kezdetét, és szó esik majd a közeljövő legfontosabb játékairól, a már megjelent játékok (mint a Sea of Thieves, a State of Decay 2 és a Shadow of the Tomb Raider) DLC-iről, az Xbox Game Passba frissen bekerülő címekről, és pár indie apróságról. Várhatunk infókat a Crackdown 3 kapcsán, a PlayerUnknown's Battlegrounds esetében is nagy bejelentést ígértek. Természetesen minden fontosról beszámolunk külön, de ha élőben néznétek a műsort, indítsátok el az alábbi streamet (ha átléptek a Mixerre és bejelentkeztek Microsoft fiókotokba, Sea of Thievesben és Forza Horizon 4-ben használható cuccokat is bezsákolhattok).

Mit vártok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)