Hirdetés

X3: Terran Conflict - Építkezz, gondolkodj!

|

Lassan betölti tizedik esztendejét a német EGOSOFT X sorozata. Freelancer és régi Elite rajongók tudják, mit várjanak.

Hirdetés

Az X3: Terran Conflict oda vezeti vissza a játékosokat, ahol minden elkezdődött. A Sol rendszer, vagyis a mi Naprendszerünk, s méginkább kedvenc planétánk, a Föld kerül a történések középpontjába.

Egy (köhömm, ugye senki nem vette észre?) régebbi...



Több, mint ezer esztendő telt el azóta, hogy terraformálókat küldtek az emberek az univerzum minden szegletébe. Az emberi faj fényes jövőjét hordozó, sokasodni, fejlődni képes gépek azonban a szerves élet legnagyobb ellenségeivé váltak. Most visszatértek, és veszedelmesebbek, mint valaha.
Az egyik legnagyobb újítás a korábbi epizódokhoz képest, hogy most már bárhol és bármikor elfogadhatunk küldetéseket, s egyszerre akár öt misszió teljesítésén is fáradozhatunk. A menedzseléshez külön felület áll rendelkezésünkre az interfészen a My Mission menüpont alatt.

...és egy sokkal újabb (egészen pontosan mai) videó



Felfedezés, harc, kereskedelem, szerelem és intrika (ezt biztos csak álmodtam) a mélyűr peremén még az idén, egészen pontatlanul szeptemberben. A pontosabb dátumra még visszatérünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)