Hirdetés

Xbox 360 - ez egy ÁLLAT!!

|

Cliffy B, a Gears of War és még egy rakat Unreal motoros játék atyja érdekes dolgokat mondott az Xbox 360-ról. A napokban kapta meg a végleges fejlesztői csomagot, mely bebizonyította számára, hogy a benne lakozó hardver eddig nem látott képességekkel bír. Sajna az általa is aláírt NDA nem teszi lehetővé, hogy részletesebben szóljon róla, de, ha még neki is leesett az álla, akkor bizony nem lehet rossz. Még annyit mondott, hogy egyelőre nem sok jót mondhat a Sony következő konzoljáról, lévén arról még nem sokat kapott, viszont igen, arra is fejlesztenek valamit... Az egészben az az érdekes, hogy a nagy Gabe Newell (Valve istenség) ott szidja a konzolokat, ahol lehet, mert szerinte csak fejfájást okoznak bizonyos, igen nyakatekert megoldásokkal...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)