Hirdetés

Xbox 360 - hivatalosan!

|

Hivatalosan is bejelentették az Xbox 360-at, a Microsoft újgenerációs játékkonzolját. A ketyere honlapja is beindult. A hivatalos közlemény szerint az alábbiakkal rendelkezik a kicsike: Három szimmetrikus mag, egyenként 3.2 GHz-en 1 MB L2 cache 9 milliárd művelet másodpercenként ATI grafikus processzor 500MHz-es órajellel 10 MB beágyazott DRAM 500 millió háromszög másodpercenként 48 milliárd shader művelet másodpercenként 512 MB GDDR3 RAM 700 MHz of DDR (22.4 GB/s) 256 GB/s az EDRAM irányába 21.6 GB/s az FSB irányába Kiszerelhető és bővíthető 20GB merevlemez 12x kétrégetű DVD-ROM Három USB 2.0 port Két memóriakártya-foglalat

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)