Hirdetés

Xbox 360 IPTV bemutató

|

Aki rendelkezik Xbox 360 konzollal az még idén új szolgáltatást szerezhet be hozzá, aminek hála televíziós adásokat is nézhetünk majd vele.

Hirdetés

Március 5 és 7 között rendezik meg Londonban a The Connected Home kiállítást, aminek keretében a Microsoft képviselője Ed Graczyk bemutatja majd az Xbox 360 konzolhoz fejlesztett IPTV szolgáltatást, ami a Future of Connected Entertainment előadás része lesz. Az IPTV rendszer a televíziós adásokat az interneten keresztül juttatja el a gépekhez, amin akár fel is vehetjük őket, ha a konzolunk rendelkezik winchesterrel. A szolgáltatást Európában az év vége felé szeretnék beindítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)