Hirdetés

Xbox 360 - még 3 év, 100 új játék

|

Ma várhatóan megtudjuk, mikor is jelenik meg az Xbox One (nem nálunk persze), de azért az Xbox 360 tulajdonosoknak sem kell félniük, lesz még itt móka, kacagás.

Hirdetés

A Citi Global Technology Conference keretében Yusuf Mehdi, a Microsoft stratégiai és marketinges vezetője kijelentette, hogy az Xbox 360 termékgörbéje még nem érte el a kifulladást. Nem is nagyon vagyunk meglepve (elvégre a fél világ szeretne még játszani, aki nem jut a One-hoz).

"Továbbra is fektetünk az Xbox 360-ba. A két konzol (az Xbox One és elődje) egymás mellett párhuzamosan is létezhetnek. Ez nem olyan lesz, hogy abban a pillanatban, amikor az Xbox One a boltok polcaira kerül, akkor az Xbox 360 már nem is működik többé. Továbbra is teljes körűen támogatjuk" - magyarázta Medhi.

További nyilatkozata során kiderült, hogy a Microsoft várhatóan még 3 évig támogatja a jelenlegi generációs konzolt, és több mint 100 új játékot kapunk még rá. Mivel a jelenleg 48 milliós Xbox Live tábor is nő még, ezért ott sem várható, hogy lekapcsolják a szervereket. Az eladások is rendben vannak, így bőven megéri 2016-ig támogatni az Xbox 360-at. Ez a hivatalos ígéret. Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)