Hirdetés

Idén már nem jön több Xbox 360-as játék Xbox One-ra

|

Pihenni megy a régi játékok átköltöztetésén dolgozó csapat, ezért leghamarabb jövőre kapunk bármi újdonságot. Azért így sem volt rossz ez az év.

Hirdetés

Az Xbox One egyik nagy előnye, hogy világszerte bárki játszhat rajta Xbox 360-as vagy eredeti Xboxra megjelent játékokat - PlayStation 4-en az előző generációs alkotások eléréséhez PlayStation Now kell, ami egyelőre csak néhány országban működik. PS2-es játékokat persze lehet venni, de a kínálat elég szegényes, és aki már egyszer fizetett értük, annak ismét kell. 

Hirdetés

Az Xbox One visszafelé kompatibilitása már évek óta üzemel, idén 136 Xbox 360-as, illetve 13 xboxos játékkal bővült a kínálat. Major Nelson azonban ahelyett, hogy arról tweetelt volna, mik a heti újdonságok, bejelentette, hogy idén már ne számítsunk semmire, de jövőre folytatódik a régi játékok átköltöztetése.

Még jó pár játék vár arra, hogy Xbox One-on is futtatható legyen, úgyhogy lesz dolga a csapatnak. Ti melyik 360-as vagy xboxos címet játszanátok One-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)