Hirdetés

Xbox 720 - újabb pletykák a Microsoft újgenerációs konzoljáról

|

A Microsoft új kollégát keres, ezúttal szoftverfejlesztő munkakörbe. Talán az Xbox 720 fejlesztéséről derül ki ezzel egy újabb részlet?

Hirdetés

A Durango fantázianevű Xbox 720 bejelentésre május 21-én számítunk, addig is lehet barátkozni a kötelező internet gondolatával - amit hivatalosan még mindig nem erősítettek meg, de nem is cáfoltak.

A Microsoft újgenerációs konzoljával kapcsolatban rengeteg pletykát hallottunk már, a technikai részleteken kívül volt már szó DirectX 11 képességekről, valamint visszafelé kompatibilitásról és TV-reformról is, legutóbb pedig a cég új biztonsági intézkedései kerültek terítékre.

Talán ezzel is összefüggésben lehet a nemrég meghirdetett munkakör, melyben olyan szoftverfejlesztőket keresnek, akik értenek az x86-os architektúrához: ez az x86-os AMD processzorról szóló híreszteléseket erősítheti. Egyelőre tehát semmi sem biztos, mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)