Hirdetés

Xbox Fusion - ez lesz az új Xbox végleges neve?

|

Na, ez új. Egy domain regisztráció arra enged következtetni, hogy az új Xbox egy olyan nevet kap, ami legutoljára két éve merült fel.

Hirdetés

Fura, hogy ez eddig senkinek nem jutott eszébe. A legfrissebb információk szerint a Microsoft Xbox Fusionnek kereszteli a májusban bemutatandó új konzolt, ami tekintve, hogy 2011-ben három márkanevet is bejegyzett, amiben szerepelt a "Fusion" szó, nem is annyira meglepő.

Ha viszont más szemszögből nézzük, van okunk a meglepettségre. Az elmúlt hónapok pletykáiban legtöbbször "Xbox 720"-ként hivatkoztak rá, de már az első pillanattól fogva tudtuk, hogy a Microsoft ennél azért kreatívabb. A legnagyobb esélyt arra látjuk, hogy szimplán csak Xboxként adják ki az újgenerációs konzolt, de nem kizárt, hogy Xbox Infinitynek fogják hívni. A Fusible viszont arról számolt be, hogy a Microsoft levédette az XboxFusion.com, XboxFusion.info, XboxFusion.biz, XboxFusion.de és XboxFusion.co.uk domain neveket, valamint korábban az XboxNext.com-ot és az XboxGold.com-ot. Biztosat továbbra is csak a három hét múlva esedékes Xbox leleplezés után tudunk állítani, addig is olvassátok el összefoglalónkat. Ha nem az új konzol neve a Fusion, akkor mihez használhatják fel vajon a regiszrált nevet? Lehet, hogy az IllumiRoomot keresztelik át utalva arra, hogy az a Kinect és egy projektor fuziójából áll össze?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)