Hirdetés

Xbox Game Pass - változatos felhozatallal bővül januárban a játékok listája

|

Az ünnepek alatt is került be két új cím az Xbox Game Pass rendszerébe, és a hónap elején további nagyszerű játékokat próbálhatunk ki.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette a hivatalos honlapján, hogy mely játékokkal fog bővülni januárban, vagyis már a következő néhány napban az Xbox Game Pass katalógusa.

Hirdetés

Az ünnepek alatt külön bejelentést ugyan nem kapott, de már a Life is Strange teljes első szezonja és a Before the Storm történet is elérhető december 27-től. A Life is Strange 2 első epizódja pedig már január 3-án játszhatóvá válik. Holnap érkezik még emellett az Ark: Survival Evolved és a Farming Simulator 17 is.

Akik a pörgősebb akciót kedvelik, azoknak is lesz miből válogatni. Január 7-én az Absolver, 10-én pedig a Just Cause 3, valamint a pörgős, űrben játszódó FPS, az Aftercharge válnak elérhetővé.

Nektek hogy tetszik az Xbox Game Pass januári kínálata, várjátok már valamelyik játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)