Hirdetés

Fejezd be gyorsan ezeket a játékokat, mert távoznak az Xbox Game Pass kínálatából

|

Remek címekről van szó, szóval tényleg kár lenne pont a végigjátszás felénél bukni őket. Nincs már sok idő hátra, szóval húzzatok bele.

Hirdetés

Az Xbox Game Passben mindig több mint 100 játék közül válogathatnak további díj megfizetése nélkül az előfizetők, azonban az új címek bekerülésével párhuzamosan mindig búcsút is kell intenünk pár régebbi kedvencünknek. Azt már tudjuk, hogy a következő körben mely játékokat esnek ki a felhozatalból, de ennek pontos dátumát még nem ismerjük. 

Hirdetés

Az viszont bizonyos, hogy két héten belül megtörténik a rotáció, szóval ha épp az alább címek valamelyikét nyúzzátok, akkor nem árt sietni vele. A következő kihulló játékok listáján a 2016-os cyberpunk akció-szerepjátékot, a Deus Ex Mankind Dividedet, a Shenmue első és második részét, a klasszikus point and click kalandjátékokat megidéző Thimbleweed Parkot, valamint a Lichtspeer: Double Speer Editiont találjátok meg. 

Persze új játékokból sem lesz hiány, március 12-án például a State of Decay 2: Juggernaut Edition érkezik, hamarosan pedig minden bizonnyal bejelentik majd a hónap további újdonságait is Xbox Game Pass fronton. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)