Hirdetés

Újabb 6 játékkal bővül az Xbox Game Pass

|

Egy kiborg, egy zombi, Tony Stark és a Csillagszemű Juhász bemennek a kocsmába... Ez nem egy vicc kezdete, hanem az Xbox Game Pass kínálata.

Hirdetés

A Microsoft ismét hat játékot leplezett le, amiket a közeljövőben már játszhatunk, ha befizetünk az Xbox Game Passre. 

Hirdetés

Március 21-én két, viszonylag nagy népszerűségnek örvendő játék startol a szolgáltatásban; a Deus Ex sorozat legfrisseb darabja a Mankind Divided, valamint az indie siker What Remains of Edit Filch. Mindkét játék 80 fölött áll a Metacriticen, szóval érdemes kipróbálni őket.

Egy héttel később, 28-án érkezik a Telltale The Walking Dead sorozatának Michonne-ra fókuszáló darabja. A Vampyr nevű akció RPG-t is ettől a naptól kezdve játszhatjuk. Egy napra rá pedig bekerül a szolgáltatásba a magyar Zen Studios által fejleszett és a magyar mondavilágból építkező Operencia: The Stolen Sun, melynek fejlesztőivel mi is készítettünk interjút.

Április 1-jén - ha a Microsoft nem járatja velünk a bolondját - egy kis bunyóra is lehetőségünk lesz a Marvel és a Capcom hőseivel karöltve a Marvel vs. Capcom: Infinite keretei között. Ja és egy bónusz, hogy április 4-től a Minecraft is bekerül a kínálatba

Nektek felkeltette az érdeklődéseteket valamelyik játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)