Hirdetés

Xbox Game Pass - remek játékok jönnek még

|

A PUBG mellett 15 másik játék bekerülését is bejelentette a Microsoft.

Hirdetés

Még mindig az egyik legjobb döntés az Xbox Game Pass előfizetés az Xbox One-tulajoknak. Rengeteg játék van a kínálatban, havi 3000 forintért korlátlanul lehet velük játszani, és minden friss Microsoft-játék bekerül. 

Hirdetés

Az Inside Xbox során fokozatosan árulták el, melyik 16 játékra számíthatunk még idén. Lesznek olyanok, amik megjelenésük napján válnak elérhetővé az előfizetőknek (pedig amúgy nem a Microsoft szállítja őket), és lesznek, amik már régen megjelentek, de a Game Pass felhozatalához csak most csatlakoznak. A műsor végére a következő lista állt össze:

Aftercharge
Agents of Mayhem
Hellblade: Senua's Sacrifice
Kingdom: Two Crowns
Mutant Year Zero: Road to Eden
MXGP 3
Ori and the Blind Forest
Ori and the Will of the Wisps
Pathologic 2
PlayerUnknown's Battlegrounds
Secret Neighbor
Supermarket Shriek
The Good Life
Thief of Thieves Season One
Thomas Was Alone
Void Bastards

Arról, hogy kivennének bármit, egyelőre nincs hír, úgyhogy még mindig csak egyre jobb lesz előfizetőnek lenni. Most 200 forint az első hónap az új előfizetőknek, ami viccesen kevés az értékért cserébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)