Hirdetés

Öt játék, köztük egy Tomb Raider és két Batman távozik az Xbox Game Passból

|

A hónap végére szegényebb lesz öt játékkal a Microsoft szolgáltatása, de még mindig marad elég a kínálatban.

Hirdetés

Sokkal gyakrabban van lehetőségünk arról hírt adni, hogy mely játékok csatlakoznak épp az Xbox Game Passhoz, mint ahányszor ennek ellenkezőjéről számolhatunk be. A Microsoft úgy reklámozza szolgáltatását, hogy száznál is több címhez - köztük sokszor egészen újakhoz - férhetnek hozzá az előfizetők, de a valóságban a tényleges szám jóval közelebb áll a kétszázhoz. Mindazonáltal a saját címeit leszámítva egyik sem marad örökké a csomag része, folyamatosan rotálódik a kínálat.

Hirdetés

Február végéig tehát kikerül az Xbox Game Passból a Snake Pass Platformer, a feledhető Just Cause 4, de búcsút inthetünk a Lara Croft eredettörténetét feldolgozó trilógia középső darabjának, a kiváló Rise of the Tomb Raidernek is. Végezetül szintén megszámláltattak a Batman: Return to Arkham napjai, amely cím voltaképp a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City felújított, gyűjteményes kiadását takarja. Ha eddig nem foglalkoztatok velük, de amúgy tervben voltak, soroljátok előbbre őket a prioritási listátokon, nehogy végül kifussatok az időből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)