Hirdetés

Hivatalos: PC-re jön az Xbox Game Pass

|

Több mint 100 játékkal indul el a szolgáltatás hamarosan.

Hirdetés

A jelenlegi generációban volt néhány félresikerült ötlete a Microsoftnak, de az Xbox Game Passt nagyon eltalálta. Viszonylag kevés pénzért rengeteg játékhoz kínál hozzáférést, amiket aztán korlátlanul játszhatunk, és általában sokkal több cím kerül be, mint amennyi távozik a kínálatból.

Hirdetés

Egy ideje már nyílt titok, hogy a cég PC-re is ki szeretné terjeszteni a Game Passt (a kínálatban szereplő Play Anywhere-es játékokkal már régóta lehet játszani PC-n), ma viszont megtörtént a hivatalos bejelentés is. Induláskor több mint 100 játék lesz a kínálatban, 75 partnerrel sikerült megállapodni, köztük a Bethesdával, a Deep Silverrel, a Devolver Digitallal, a Paradox Interactive-val és a SEGA-val. Az előfizetők számos játékot játszhatnak majd megjelenésük napjától, illetve akár 20% kedvezményt érvényesíthetnek a Microsoft Store-ban teljes játékokra, és 10%-ot DLC-kre. Még nem tudni, pontosan mikor indul, de az E3-on fognak további részleteket megosztani vele kapcsolatban.

Bejelentették azt is, hogy az Xbox Game Studios PC-s játékai (például a Gears 5) megjelenéskor nem csak a Microsoft Store-ban, de a Steamen is elérhetők lesznek majd, viszont arról nem esett szó, hogy a kiadó nyit-e az Epic felé. Nem mintha kötelező lenne.Szintén örülhetnek néhányan a Win32-es játékok támogatásának.

Milyen játékokat látnátok szívesen a felhozatalban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)